KÄYTTÖEHDOT

Käyttämällä PariGymin palveluja sitoudut noudattamaan oheisia käyttöehtoja.

Verkkokaupan käyttö

PariGymillä on tällä hetkellä yksi tuote verkkokaupassa. Homma on siis simppeli. Valitse verkkovalmennus ostoskoriin ja mene maksamaan oikealla maksutavalla. Jos ongelmia ilmenee, ilmoitathan meille!

Verkkokaupasta ostaminen

Verkkokaupasta ostaessaan asiakas hyväksyy oheiset käyttöehdot.

Maksaminen verkkokaupassa

Maksaminen tapahtuu tilisiirtona verkkopankissa tai Checkoutin tarjoamilla maksutavoilla.

Maksuehdot

Käytämme maksamiseen Checkout-palvelua. Maksuehdot löytyvät ohesta: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Asiakastiedot

Myymällä verkkovalmennuksen sitoudumme toimittamaan myymämme materiaalin asiakkaalle. Materiaali toimitetaan asiakkaalle, kun verkkovalmennus alkaa. Jos materiaali ei ole saapunut tällöin, laita viestiä parigymi@gmail.com ja toimitamme materiaalin pikimmiten.  Maksu verkkovalmennuksesta on kertaluontoinen. Maksettuaan verkkovalmennuksen asiakkaan tulee tehdä tunnukset Parigymin sivuille Paripuntti verkkovalmennus-välilehdeltä. Asiakas hyväksytään sisään, kun maksu näkyy tiedoissamme ja verkkovalmennus seuraavan kerran alkaa. Myös kuittia vastaan käy. Verkkovalmennuksen sivuilla ovat videot treeneihin.

Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ilman eri ilmoitusta. Hinnat voivat muuttua kampanjoiden ja tarjousten myötä.

Etä/digimyyntiä koskevan lain mukaan kuluttajalla/asiakkaalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta. 14 vuorokauden peruuttamisaika lasketaan materiaalin ostamisesta lähtien. Kuluttajalla/asiakkaalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan/asiakkaan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle/asiakkaalle on ilmoitettu peruttamisoikeuden puuttumisesta. Tilauksen yhteydessä kuluttaja/asiakas hyväksyy ilmoitetun aikataulun, jolla palveluun liittyvät materiaalit julkaistaan kuluttajan/asiakkaan käyttöön. Kuluttajalla/asiakkaalla on oikeus perua kauppa ennen ensimmäisten materiaalien lähettämistä. Siinä tapauksessa summa palautetaan kokonaisuudessaan. Kun materiaalien toimittaminen tai käyttöönotto on alkanut, kauppaa ei enää voi perua. Tarkoittaen sitä, että kun verkkovalmennus alkaa ja asiakas on hyväksytty sisään verkkovalmennukseen, kauppa on pitävä ja näin ollen sitä ei voi tämän jälkeen perua.

Maksamalla verkkomateriaalin, asiakas hyväksyy käyttöehdot.


Muut toimitusehdot

Asiakas voi olla yhteydessä mahdollisesta palautuksesta sähköpostilla osoitteeseen parigymi@gmail.com. Vastaamme viestiisi mahdollisimman nopeasti. Asiakkaalle ei aiheudu kustannuksia mahdollisesta palautuksesta, koska sisältö on digitaalista.

Mahdollisessa palautustapauksessa maksu palautetaan tilauksessa käytetylle makstutavalle.

Turvallisuus ja treenaajan vastuu

Treenit suoritetaan omalla vastuulla, joten ette ole vakuutettu PariGymin puolelta. PariGymi ei ole vastuussa loukkaantumisista. Sovita liikkeet oman taitotasosi mukaan. Haastetta saa kuitenkin olla!

Treenit ilman apuvälineitä

Pystyt suorittamaan kurssin ilman apuvälineitä. Kuitenkin, jos haluatte lisätä mukavuuttasi, varaattehan treeneihin mukaan joitakin pehmustetta esimerkiksi tyyny, joogamatto, retkialusta tai muu vastaava :)